Založ si blog

Moje malé TESCO – postav si svoje Tesco

Moje malé Tesco je jedna z najúspešnejších hier v maďarsku. Táto hra bola preložená aj do slovenského a českého jazyka a už je dostupná aj u nás. Ak si myslíš, že viesť takýto hypermarket je jednoduché, určite by si si to mal skúsiť. Možno budeš prekvapený čo všetko je potrebné riešiť.

Čo je tvojou úlohou vo virtuálnom Tescu?co ti ponúka moje male tesko

Originalitou tejto hry je prepojenosť so skutočným Tescom. Rovnako ako v skutočnom Tescu, aj v tom tvojom virtuálnom nájdeš limitované ponuky. Tvojou úlohou je postarať sa o svojich zákazníkov tak, aby boli spokojní.

-objednávaj tovar

-následne ho ukladaj do regálov

-ozdob svoje Tesco podľa sezóny aby sa cítili tvoji zákazníci príjemne

Pozor! Nejde to len tak bezhlavo. Aj tvoje sklady majú obmedzenú kapacitu a preto si musíš svoje objednávky dobré premyslieť.

Vybuduj svoj biznis čo najefektívnejšie a porovnávaj sa so svojími priateľmi. No udržiavaj dobré vzťahy, pretože s priateľmi môžeš aj obchodovať a to ťa môže posunúť vpred. Tak čo, si pripravený?

Aplikácia moje malé Tesco ponúka:

Viac ako 100 úrovní

Viac ako 80 postáv

Hodnotenie podľa týždennej predajnosti

Offline hru

Multiplajer – súťaž so svojimi priateľmi

tesco hra

Táto hra ponúka skutočne príjemnú grafiku a bezproblemové hranie. Je zjavné že Tesco sa snaží uspokojiť čo najviac ľudí – však aj túto hru nájdeš na troch platformách, a za to si zalúžia pochvalu.

S touto hrou si užiješ kopec zábavy na svojom telefóne či tablete. Moje malé Tesco nájdeš zdarma v App Store, Google Play a tiež aj na windows phone.

 

Stiahnuť hru

 

Viac APP

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215503x
Priemerná čítanosť článkov: 3216x

Autor blogu

Kategórie