Založ si blog

BagTow – batožina chránená pred stratou

BagTow

 

Stratená batožina na letisku alebo kdekoľvek inde asi nikoho nepoteší. Aplikáciu, ktorú Vám v tomto článku predstavíme priniesol Slovák, ktorý pracuje už 11 rokov na zahraničných letiskách. Videl množstvo stratenej batožiny a aj nedostatky, ktoré bránia v identifikovaní batožiny a následnému vráteniu majiteľovi. Preto dostal nápad ako tento problém riešiť a stratenú batožinu vrátiť majteľovi. Pred nami je dovolenkové obdobie a môže to byť dobré riešenie aj pre Vás.

Batožina aplikacia

Zabezpeč si svoju batožinu pri cestovaní

Aplikácia BagTow je úplnou novinkou a vyšla len začiatkom Mája. Už prvý dojem aplikácie značí o tom, že autor si dal poriadne záležať na vývoji a úlohou aplikácie je pomôcť pri strate Vašej batožiny. 

 

Ako to v skutočnosti je?

 

(hovorí zamestnanec letiska)

Za celé moje pôsobenie som pravidelne videl odtrhnuté doplnkové vysačky iných spoločností a tiež samolepky, ktoré prilepia priamo na check-ine batožiny. Identifikačná vysačka sa občas odtrhne už pri mechanickom triedení, alebo to dokončí nejaký nakladač/triedič batožiny. Pri manuálnom nakladaní do batožinového priestoru/ holdu lietadla sa s batožinou manipuluje tak, že by ste to radšej ani nechceli vidieť a preto majú ľudia odtrhnuté rúčky, madlá kufrov a podobne.

 

Ako aplikácia BagTow funguje

Ide o doplnkové označenie batožiny, ktoré pomôže pri identifikácii ak hlavné označenie pri check-ine zlyhá. Registráciou na BagTow získate svoj jedinečný kód, ktorým označíte svoju batožinu. Batožinu si môžete označiť dvoma spôsobmi:

1. spôsob je o Vašej kreativite. Vašim kódom označíte batožinu (napr. centrofixou) a tiež odkazom www.bagtow.com. – tento odkaz je dôležitý aby bolo jasné o aký kód ide a kde ho zadať.

2. spôsob ponúka neodtrhnuteľné samolepky vyrobené z polykarbonátu. Vytlačený text je zo spodnej strany a preto ho nie je možné len tak ľahko zoškrabať či poškodiť.

 

Samolepky:bagtow samolepky batožina

Jedna sada obsahuje štyri polykarbonátové samolepky.

Rozmer samolepky je 40 mm x 20 mm.

Tieto nálepky sú personalizované s vašim BagTow kódom.

Sú extrémne odolné, môžete ich nalepiť na plast, kov alebo dokonca textil.

 

Ak sa stratená batožina cez BagTow nájde

Ak niekto batožinu nájde, bez nutnosti registrácie na BagTow zadá nájdený kód. Systém ho vyhodnotí ako existujúci, bez zverejnenia totožnosti os. údajov majiteľa. Nálezca odošle v rámci systému správu, kde sa batožina nachádza a kde si po ňu môže majiteľ prísť.

Prípadne ak ide o nájdenie prostredníctvom Lost&Found (straty a nálezy), môžu batožinu v rámci prepravných podmienok doručiť. Záložný systém BagTow zachováva anonymitu vlastníka, kde nie je potrebné uvádzať osobné údaje.

 

BagTow funguje zdarma / za 9,99€ si môžeťe zakúpiť samolepky.

 

Aplikáciu nájdete zdarma na Google play, App Store alebo cez PC na www.bagtow.comTúto službu môžete používať neobmedzene zdarma. 

 

 

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB alebo ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj si nás na našom FB profile. Samozrejme je to len na Vás či chcete byť stále v obraze.

 

Aplikácia na stiahnutie                        Viac app

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 216232x
Priemerná čítanosť článkov: 3227x

Autor blogu

Kategórie