Založ si blog

Majk Spirit aplikácia – Nahliadnite hlbšie do jeho súkromia

Majk Spirit app

 

Tentokrát aplikácia Majka Spirita. Pred nedávnom sme tu mali aplikáciu od Tiny a už máme pripravenú aplikáciu od ďalšieho interpréta, ktorú Vám za chvíľku prinesieme. Vyzerá to tak, že nám začal nový hit, aplikácie celebrít. Cieľom týchto aplikácií je to, aby sa dostali naši interpréti bližšie k svojim fanúšikom.

Čo poviete vy na tento krok? Páči sa Vám to, že Vaši speváci či raperi majú svoje appky? Prípadne čo viac by ste od takýchto aplikácií očakávali? Podeľte sa s nami o Váš názor a my to posunieme ďaľej.

 

Majk Spirit Aplikacia WP

Čo nám Majk Spirit prináša vo svojej app

Majk Spirit je ďalším interprétom, ktorý sa chce k svojim fanúšikom priblížiť touto modernou formou cez svoju app. V aplikácii máme možnosť vidieť jeho život mimo pódia. Exkluzívne fotky a videá zo zákulisia  nakrúcania klipov (napríklad videoklip Šampuss), ktorý sa objavil v albume Y.

Bonusom je možnosť stiahnuť si do svojho zariadenia zaujímavé témy s pozadiami a zvukovými efektami z obľúbených skladieb.

 

Majk Spirit aplikácia pre windows

 

Majk Spirit aplikácia je na stiahnutie zdarma na Windows Store.

 

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB alebo ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj si nás na našom FB profile. Samozrejme je to len na Vás či chcete byť stále v obraze.

 

Stiahnuť aplikáciu

 

 

Viac app

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Boris Beňa

Šutaj Eštok: Beňu v Kongu zadržali podľa informácii zo SIS pre podozrenie zo špionáže

18.04.2024 10:50

V roku 2021 bol Beňa odsúdený na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov.

CDC-Gathany-Aedes-albopictus-1  1

Invázneho ázijskeho komára prvýkrát potvrdili v Košiciach

18.04.2024 10:38

Ide o pomerne veľkého komára a potenciálneho prenášača vírusov vrátane vírusu západonílskej horúčky.

Constanta, NATO, protivzdušná obrana, Rumunsko, vojaci, Mihail Kogalniceanu

Nové letecké dráhy aj škôlky. Sto kilometrov od Ukrajiny rastie najväčšia základňa NATO

18.04.2024 10:35

Rumunsko v posledných rokoch masívne investovalo do obrany.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 216381x
Priemerná čítanosť článkov: 3230x

Autor blogu

Kategórie