Založ si blog

iKros – Faktúry rýchlo a jednoducho

iKros Faktúry zdarma

iKros Vám umožňuje robiť faktúry ako cez PC, tak aj cez telefón či tablet. Pred nedávnom sme tu mali aplikáciu MiniFaktúra od iného autora. Ktorú aplikáciu by ste si mali do svojho smartfónu stiahnuť?

To, ktorú aplikáciu si stiahnete je samozrejme na Vás. Ako sa hovorí, 100 ľudí 100 chutí, takže každému môže vyhovovať niečo iné. Predsalen si však povedzme čo Vám iKros faktúry prinášajú.

 

 8 najväčších chýb, slovenských podnikateľov

iKros faktúry v aplikácii

1. Ak máte viac firiem alebo potrebujete rôzne druhy faktúr, aplikácia Vám to ponúka. Veľmi jednoducho si môžete vytvoriť pre každú firmu ine údaje, ktoré sú na faktúre potrebné. Potom si už len vyberiete firmu a vyplníte údaje Vášho klienta. Každý klient sa Vám ukladá do databázy, takže ak sa Vám klienti opakujú, nie je nutné údaje znova vypĺňať.

2. V kolonke prehľady máte pekný prehľad o Vystavených faktúrach, Neuhradených faktúrach a Neplatičoch. V nastaveniach máte predvolenú 14 dňovú splatnosť faktúr, samozrejme si to môžete prestaviť tak, aby doba splatnosti vyhovovala Vám. Ak klient faktúru neuhradí včas, automaticky Vám ho priradí do kolonky neplatiči a tak viete, na ktorých klientov si dať väčší pozor.

iKros Faktúry aplikácia

 

3. Kolonka obchod obsahuje možnosti ako Cenové ponuky, Dodacie listy, Prijaté objednávky a odoslané objednávky.

4. Kolonká partneri Vám prehľadne ukazuje to, pre ktorých partnerov máte koľko faktúr a zároveň aj to, akú čiastku vám už zaplatili.

5. Perfektné prepojenie iKros s Vaším učtovníkom zrejme oceníte. Ak Váš učtovník používa program ALFA plus alebo OMEGA jednoducho si to všetko pomocou služby Online fakturácia prepojí s iKrosom.

6. Vlastníte eShop? Túto aplikáciu si môžete prepojiť aj s Vaším eShopom.

IKros cez PC

Obe aplikácie ( iKros a Minifaktura ) sa mi na PC nastavovali jednoduchšie. Preto ak sa pre jednu z týchto aplikácií rozhodnete a vyskytne sa akýkoľvek problém, skúste to cez PC. Následne by ovládanie nemalo robiť žiaden problém ani cez telefón či tablet. Je to len vec zvyku a PC nemusí byť vôbec potrebný.

Aplikácia iKros je dostupná na Google play a tiež aj na App Store bezplatne. Po vyskúšaní aplikácie si neskôr môžete zaplatiť aj rozšírený balíček.

Ikros faktúry - ukážka

 

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB alebo ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj si nás na našom FB profile. Samozrejme je to len na Vás či chcete byť stále v obraze.

 

Stiahni aplikáciu                             Viac app

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215455x
Priemerná čítanosť článkov: 3216x

Autor blogu

Kategórie