Založ si blog

Mekorama – logické hry sme tu ešte nemali

Mekorama - Logické hry

 

Aj vy máte radi logické hry? Na túto hru som natrafil náhodne a nedalo mi o nej nenapísať. Málý milý robot spadol z neba. Dokážeš mu pomôcť vrátiť sa domov?

V tejto hre už od začiatku zaujme príjemná grafika s hudbou. Dá sa povedať, že táto hra má aj celkom pekný príbeh. Pomôž malému robotovi dostať sa domov. Keďže Mekorama patrí medzi logické hry, je zrejmé, že cesta domov nebude ľahká a celkom určite ani krátka. 

 

Logické hry ios android

 

V tejto hre nájdete 50 levelov, ktoré sa odomykajú postupne. Čiže ak skutočne nemáte čo robiť a je vašim zvykom zabiť čas nejakou hrou, tak odporúčam práve túto. Keď už zabitý čas hraním, tak aspoň nech sa precvičia mozgové závity.

Tento krát VIDEO ukážka s Jokerom TV.

 

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB alebo ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj si nás na našom FB profile. Samozrejme je to len na Vás či chcete byť stále v obraze.

 

Stiahnuť aplikáciu                                                   Viac aplikácií

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 216438x
Priemerná čítanosť článkov: 3230x

Autor blogu

Kategórie