Založ si blog

5 skrytých funkcií iOS 10

ios 10

 

IOS 10 má veľa veľkých funkcií, ale sú to práve drobné zmeny, ktoré sa chystajú spraviť váš život oveľa jednoduchší.Najnovšia verzia iOS od Apple ja k dispozícii zatiaľ len pre vývojárov, ale my sme už našli niekoľko dôvodov, prečo sa nadchnúť pre iOS 10. Významné funkcie iOS 10 sú veľmi pôsobivé. Fotoaparát má schopnosť rozpoznávania tváre a správy sú preťažené smajlíkmi.

No iOS je skvelý nie len vďaka hlavným zmenám. Nový Apple operačný systém má aj veľa malých, dovolíme si povedať, skrytých prekvapení. Tu je 5 najviac utajovaných funkcií, ktoré prídu do vášho iPhonu už túto jeseň.

 

Mapy: Nájdite svoje auto

V iOS 10 teraz môžete napojiť senzory vášho iPhonu a jednoducho sledovať, kde ste odstavili auto. Aplikácia automaticky označí miesto, na ktorom ste s najväčšou pravdepodobnosťou zaparkovali a následne vám pošle oznámenie.

 

Control Center: Zmena intenzity svietenia

Už žiadne oslepujúce svetlo. Odteraz budete môcť v novom systéme iOS meniť intenzitu svietenia vašej baterky v troch úrovniach. Môžete si vybrať nízku, strednú alebo vysokú intenzitu svietenia. Jednoducho len spustíte Control Center a kliknete na ikonu baterky.

ios 10 Zmena intenzity svietenia

 

Fotoaparát: Hudba bude hrať ďalej

Jednoduchá funkcia, ktorá pozastaví hudbu vždy, keď otvoríte aplikáciu fotoaparát. Môžete tak jednoducho robiť snímky s vašimi priateľmi bez toho, aby ste museli prerušovať tanečnú zábavu.

 

Mail: Jednoduché odhlásenieios 10 mail Jednoduché odhlásenie

Odteraz zakaždým, keď dostanete mail zo zoznamu adresátov, nebudete sa musieť posúvať celú cestu dole, aby ste sa mohli odhlásiť. Pošta bude automaticky generovať odkaz pre odhlásenie na samom vrchole.

 

Hudba: Optimalizácia úložiska

Toto je skutočný záchranca života pre ľudí, ktorý majú 16 GB iPhone. iOS 10 ponúka nové nastavenie, ktoré umožní optimalizovanie úložiska. A ako to vlastne funguje? iOS 10 automaticky odstráni tie stiahnuté pesničky, ktoré ste už nejakú dobu nepočúvali. Taktiež si môžete nastaviť minimálny úložný priestor, ktorý chcete mať na sťahovanie hudby.

 

Zdroj: Macworld.com

 

 

 

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB, prípadne ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj s k nám na FB profile. Samozrejme je to len na Vás, či chcete byť stále v obraze.

 

Aplikácie a iné novinky pre tvoj smartfón najdeš na Apliblog.sk

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215513x
Priemerná čítanosť článkov: 3217x

Autor blogu

Kategórie