Majk Spirit aplikácia – Nahliadnite hlbšie do jeho súkromia

24. mája 2016, Apliblog.sk, Hudba

Majk Spirit app

 

Tentokrát aplikácia Majka Spirita. Pred nedávnom sme tu mali aplikáciu od Tiny a už máme pripravenú aplikáciu od ďalšieho interpréta, ktorú Vám za chvíľku prinesieme. Vyzerá to tak, že nám začal nový hit, aplikácie celebrít. Cieľom týchto aplikácií je to, aby sa dostali naši interpréti bližšie k svojim fanúšikom.

Čo poviete vy na tento krok? Páči sa Vám to, že Vaši speváci či raperi majú svoje appky? Prípadne čo viac by ste od takýchto aplikácií očakávali? Podeľte sa s nami o Váš názor a my to posunieme ďaľej.

 

Majk Spirit Aplikacia WP

Čo nám Majk Spirit prináša vo svojej app

Majk Spirit je ďalším interprétom, ktorý sa chce k svojim fanúšikom priblížiť touto modernou formou cez svoju app. V aplikácii máme možnosť vidieť jeho život mimo pódia. Exkluzívne fotky a videá zo zákulisia  nakrúcania klipov (napríklad videoklip Šampuss), ktorý sa objavil v albume Y.

Bonusom je možnosť stiahnuť si do svojho zariadenia zaujímavé témy s pozadiami a zvukovými efektami z obľúbených skladieb.

 

Majk Spirit aplikácia pre windows

 

Majk Spirit aplikácia je na stiahnutie zdarma na Windows Store.

 

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB alebo ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj si nás na našom FB profile. Samozrejme je to len na Vás či chcete byť stále v obraze.

 

Stiahnuť aplikáciu

 

 

Viac app