Morning Motivation Lite – Motivácia na každé ráno

21. júla 2016, Apliblog.sk, Aplikácie

motivácia app

 

Novinka od nášho slovenského vývojára – motivácia na každého ráno. Momentálne je doba, v ktorej ľudia potrebujú trošku motivácie do života. A možno práve v tejto, povedzme až, negatívnej dobe. To je jeden z dôvodov prečo na sociálnych sieťach vidíme toľko motivačných obrázkov. Však koho z nás už takýto obrázok či výrok nepovzbudil?

 

Aplikácia Morning Motivation Lite

Táto aplikácia má šikovnú myšlienku. Nastavím si budík a ráno pri budení ma čaká stále iné nakopnutie do nového rána. Ide o veľmi jednoduchú aplikáciu. Avšak napriek tomu, že ide o slovenskú aplikáciu, všetko je v angličtine. Vrátane citátov a to môže byť pre niekoho problém. Aplikácia taktiež umožňuje prezerať si citáty, prípadne si ich užívateľ môže uložiť do obľúbených.

V budúcnosti autor plánuje aplikáciu obohatiť o funkciu pridávania vlastných citátov. Aktuálne vo free verzii nájdete 15 motivačných citátov. V platenej ich je už podstatne viac – 150. Tak čo, chcete sa zobúdzať namotivovaný do každého rána?

 

Motivácia ios iphone

Aplikáciu nájdete na App Store pre iPhone a iPad

V prípade, že sa Vám aplikácia zapáčila, neváhajte lajknúť či zdieľať tento článok, čím vyjadríte podporu tomuto mladému slovenskému vývojarovi. Ak chceš mať prehľad o aplikáciách pre tvoj smartfón či tablet, pridaj sa k nám na náš FB page a už ti nič neujde.

 

Aplishop

 

Stiahnuť aplikáciu                                 Viac aplikácií na Apliblog.sk