Beh s aplikáciou Nike + RunClub

12. októbra 2016, Apliblog.sk, Aplikácie Šport Zdravie

beh-nike-runclub

 

Keďže telefón môže byť veľmi dobrým priateľom aj pri športe, pripravili sme si pre teba prvú zo série športových aplikácií.  S touto aplikáciou nie len, že získaš informácie o tvojom bežeckom výkone, ale dokonca ťa dokáže motivovať či trénovať. 

 

beh nike running

Potrebuješ trénera pre svoj beh? 

Táto funkcia môže byť veľkou pomocou hlavne pre začiatočníkov. Ako je známe, začiatky sú najťažšie a preto je dobré mať nejaký ten plán. S touto aplikáciou Nike + RunClub získaš plán navrhnutý expertmi, ktorý si môžeš prispôsobiť tak, ako ti to bude vyhovovať.

 

Motivácia je pre beh dôležitou súčasťou

Mnohých beh nadchne, no veľmi skoro prestanú. Preto je potrebné mať pevnú vôľu ale nesmie chýbať ani dostatočná motivácia. S touto aplikáciou je hneď niekoľko možností.

  1. Ako je už vyššie spomenutý tréning – nastaviť si tréningový plán môže byť pre niekoho dobrá motivácia. Ak začnem behať len tak bez príprav a plánovania, s veľkou pravdepodobnosťou je to začiatok rýchleho konca.
  2. Pridaj si do aplikácie priateľa, s ktorým budeš behať. Väčšinou sa veci robia lepšie dvom a pri behu to nie je inak. Potom môžeš mať prehľad o každom s kým behávaš a súperiť, kto prebehol viac.
  3. V aplikácii nájdeš aj eventy podľa lokality. Škoda, že tieto eventy sú len pre väčšie mestá ako napr. Praha, London, a pod. No v kolonke komunita sa môžeš porovnávať aj s úplne cudzími ľuďmi.
  4. Nike + RunClub ti ukladá každý tvoj beh do histórie, kde sa môžeš kedykoľvek vrátiť. Najlepšie je ak sa vieš porovnávať aj sám zo sebou, aby si videl svoje pokroky. V histórii nájdeš:

beh app

Aplikácia funguje cez GPS aj bez internetu. Pokiaľ chceš svoje údaje o behu zviditeľniť aby ich mali aj tvoji priatelia, je nutné sa aspoň raz za čas napojiť na svoje dáta či WiFi. Tvoje údaje sa automaticky aktualizujú.

Pre niekoho môže byť nevýhodou, že aplikácia je výhradne na beh a iný druh športu nie je možné nastaviť. Na druhej strane určite aplikácia upúta peknou a prehľadnou grafikou.

Nike + RunClub nájdeš zdarma na App Store a Google Play tiež aj pre chytré hodinky.

 

Ak chceš mať prehľad o aplikáciách pre tvoj smartfón či tablet, pridaj sa k nám na náš FB page a už ti nič neujde.

 

beh watch app

 

Stiahnuť aplikáciu

 

Viac aplikácií najdeš na www.apliblog.sk