Druhá generácia Pokémon GO štartuje tento týždeň a prináša veľké zmeny

21. februára 2017, Apliblog.sk, Aplikácie Hry

Zima pomaly ustupuje a to je zrejme pravý čas na to, aby sme začali znovu tráviť viac času vonku. Motivátorom môže byť opäť Pokémon GO, ktoré sa už tento týždeň rozšíri o viac ako 80 nových pokémonov a ďalšie novinky.

Hra obdrží ďalších pokémonov z Johto regiónu, ktorý sa objavil v hrách Pokémon Gold a Pokémon Silver. Táto generácia so sebou priniesla množstvo úplne nových pokémonov, ako aj rozšírila prvú generáciu o nové výviny. Špeciálnou novinkou sú potom Baby-Pokémoni, ktorí sú vlastne mláďatami a dajú sa vyliahnuť z vajíčok. Okrem toho, že je možné, že sa zvýši šanca na vyliahnutie práve takých pokémonov, však nový update prinesie aj ďalšie veľké novinky.

Druhotné evolúcie, teda evolúcie pokémonov z prvej na druhú generáciu, budú potrebovať špeciálne itemy. Pôjde o evolučné kamene, ktoré sa budú dať nájsť na Poké-Stopoch. Na nich bude možné dostať aj dve nové berries, Nanab a Pinap. Nanab spomalí pohyby pokémona, takže sa bude dať ľahšie chytiť. Pinap pre zmenu zdvojnásobí počet candy počas ďalšieho pokusu o chytenie pokémona.

Hra tiež trochu zjednoduší chytanie pokémonov, pribudne nové tlačidlo pre rýchlu zmenu pokéballov a výber Berry, bez nutnosti pohybovať sa v inventári. No a nakoniec hra prinesie úplne nových avatarov a rozširenú ponuku oblečení pre avatarov, teda väčšie možnosti customizácie.

 

Viac na apliblog.sk