Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25. júla 2017, Apliblog.sk, Aplikácie Šport Zdravie

smoothie-recepty

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov.

Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu objaví aplikácia, kde budeme môcť nájsť podobné recepty a k našej úľave je zdarma.

A tým sa dostáváme k Smoothie receptom od vývojára Vratislava Zámiše, ktorého môžete poznať už z aplikácie Koktejly, ktorá sa pýši takmer 50 tisícimi stiahnutiami, a to len v Čechách!

V aplikáci sa momentálne nachádza cez 70 receptov, avšak toto číslo každý deň rastie vďaka užívateľom pridávajúcim vlastné smoothie recepty.

Pri každom nápoji nájdete aj základné nutričné hodnoty, ktoré vám umožnia urobiť si predstavu, či sa smoothie nezdá byť zdravým len na prvvý pohľad.

Rozhodne neurazí ani možnosť tvoriť si nákupný zoznam z chýbajúcich ingrediencií a uľahčiť si tak následné nákupy zdravého ovocia a zeleniny.

 

Ak stále nie ste presvedčení, môžeme pripomenúť, že aplikácia ako prvá ponúka plnú češtinu a tak aj tí, ktorí nevedia čo je „honeydew“ alebo „kale“, nebudú musieť utekať pre slovník.

 

Viac app na Apliblog.sk