Založ si blog

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

smoothie-recepty

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov.

Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu objaví aplikácia, kde budeme môcť nájsť podobné recepty a k našej úľave je zdarma.

A tým sa dostáváme k Smoothie receptom od vývojára Vratislava Zámiše, ktorého môžete poznať už z aplikácie Koktejly, ktorá sa pýši takmer 50 tisícimi stiahnutiami, a to len v Čechách!

V aplikáci sa momentálne nachádza cez 70 receptov, avšak toto číslo každý deň rastie vďaka užívateľom pridávajúcim vlastné smoothie recepty.

Pri každom nápoji nájdete aj základné nutričné hodnoty, ktoré vám umožnia urobiť si predstavu, či sa smoothie nezdá byť zdravým len na prvvý pohľad.

Rozhodne neurazí ani možnosť tvoriť si nákupný zoznam z chýbajúcich ingrediencií a uľahčiť si tak následné nákupy zdravého ovocia a zeleniny.

 

Ak stále nie ste presvedčení, môžeme pripomenúť, že aplikácia ako prvá ponúka plnú češtinu a tak aj tí, ktorí nevedia čo je „honeydew“ alebo „kale“, nebudú musieť utekať pre slovník.

 

Viac app na Apliblog.sk

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Je online monitorovanie vozidiel tá správna voľba pre vás?

19.06.2017

Dnes si predstavíme mobilnú aplikáciu na monitorovanie vozidiel. Na čo takáto aplikácia či zariadenie slúži, aké má využitie, pre koho je to vhodné a kde si niečo takéto zaobstarať sa dozviete v tomto článku. Na čo je dobré monitorovanie vozidiel? Také monitorovanie má viac využití. Či už na podnikateľské alebo súkromné účely. 1.Každý z nás, a možno práve [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215436x
Priemerná čítanosť článkov: 3215x

Autor blogu

Kategórie