Založ si blog

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

domaci-milacik

ak domáci miláčik bezpečnosťho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete správne využiť), sa však môže výrazne zvýšiť percento úspešného nájdenia vášho psíka či mačičky.

Vďaka tímu vývojárov aplikácie PetBase, môžete svojmu miláčikovi pomôcť a v podstate predísť problému.

Ako táto aplikácia funguje? Ak ste majiteľom domáceho miláčika, stačí sa v aplikácii registrovať. Toto je nutné z toho dôvodu, že pri registrácií uvádzate údaje, na základe ktorých vás vedia kontaktovať pri nájdení vášho miláčika. Aplikácia je prepojená so štítkom, ktorý je pripnutý na obojok. Tento štítok obsahuje QR kód s kontaktnými údajmi majiteľa domáceho zvieratka.

app domáci miláčik v telefone

Čo sa deje v prípade straty miláčika

  • V prípade, že nájde niekto vášho psíka či mačičku, určite si všimne štítok, ktorý je pripnutý na obojku. Štítok obsahuje identifikačne číslo a QR kód, ktorý navádza na stiahnutie aplikácie, preto sa nemusíte báť, že to funguje len pri tých, ktorí túto aplikáciu poznajú. Pri použití identifikačného čísla je hneď jasné, o aké zvieratko ide a komu patrí. Následne budete kontaktovaní telefonicky alebo emailom.

 

  • Čo je ďalšou skvelou výhodou a prečo táto aplikácia zvyšuje percento úspešného nájdenia vášho strateného miláčika? Ak sa vám niečo také stane, nahlasíte to v aplikácii a všetkým užívateľom tejto aplikácie vo vašej oblasti bude zaslané upozornenie, aby boli ostražití.

 

  • V prípade, že identifikačný štítok váš miláčik nemá, jeho stratu neviete nahlásiť. Avšak, ak sa stanete nálezcom takéhoto zvieratka, na základe jeho opisu sa autori aplikácie pokúsia nájsť jeho majiteľa.

 

domáci miláčik bezpečnosťAko dopadol prieskum?

„Z nášho prieskumu vyplynulo, že až 64% ľudí  by vďaka našej službe kontaktovalo majiteľa a bez nej by 7% zavolalo asanačnú službu. Bohužiaľ, až 29% opýtaných by nevyvinulo žiadnu aktivitu, pokiaľ by zvieratko nemalo náš obojok, pretože by nevedeli koho majú kontaktovať.“, tvrdia autori aplikácie.

 

Čo ďalšie aplikácia ponúka?

Okrem databázy stratených zvierat ponúka PetBase širokú škálu funkcií, ktoré sa zídu nejednému milovníkovi zvierat. Ide napríklad o kalendár s pravidelnými notifikáciami o očkovaní, odčervení a podobne, ktorý Vás upozorní na daný dátum. Už si nebudete musieť pamätať všetky dátumy spojené s Vašim domácim miláčikom. Mobilná aplikácia ponúka aj možnosť GPS navigácie k najbližšej veterinárnej službe, do psích salónov, psieho hotela, výcvikových stredísk, útulkov, reštaurácií kde je povolený vstup so zvieracím členom rodiny a iných PetFriendly miest.moj domáci miláčik

 

Do 31.8.2017 môžeš využiť skvelú uvádzaciu AKCIU

  • Štítok PetBase len za 0.99€ + 3€ poštovné
  • Každý ďalší miláčik 10€ + 3€ poštovné

 

Apliblog.sk

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Je online monitorovanie vozidiel tá správna voľba pre vás?

19.06.2017

Dnes si predstavíme mobilnú aplikáciu na monitorovanie vozidiel. Na čo takáto aplikácia či zariadenie slúži, aké má využitie, pre koho je to vhodné a kde si niečo takéto zaobstarať sa dozviete v tomto článku. Na čo je dobré monitorovanie vozidiel? Také monitorovanie má viac využití. Či už na podnikateľské alebo súkromné účely. 1.Každý z nás, a možno práve [...]

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 216740x
Priemerná čítanosť článkov: 3235x

Autor blogu

Kategórie