Založ si blog

WineryApp – objav čaro vína

Winery app

Aj vy si radi spríjemníte chvíľku pri dobrom víne? U niekoho je možno zvykom, mať po dobrom vínku dobrú opicu. Víno toho v sebe skrýva oveľa viac ako len takéto márne plytvanie. Je to však veľmi široká téma a pre mnohých aj zaujímavá. Mnohokrát sa víno sprája práve s luxusom, romantikou či už spomínanou príjemnou chvíľkou a pochutením. Pokiaľ Vás táto téma zaujímala už dávnejšie no nevedeli ste kde začať, teraz Vám s tým možno pomôžeme.

To, že aj na Slovensku máme rôzne vinárstva, ste určite vedeli. Ale vedeli ste aj o rôznych vinárskych podujatiach?

Slovenská aplikácia WineryApp je pripravená práve pre túto oblasť. Pre tých, ktorí sa o vína zaujímajú a aj pre tých, ktorí by sa radi pohybovali viac v takejto spoločnosti. WineryApp je tvorená nie len tak hocikým kto chcel vytvoriť aplikáciu, ale niekým kto sa o vína zaujíma s veľkým nadšením.

 

Čo všetko nám aplikácia WineryApp ponúka

Aplikácia už ponúka viac než 300 vinárov a má viac než 4000 stiahnutí. Vinárov nájdete zoradených podľa vzdialenosti od toho najbližšieho k vám. App Vám umožňuje aj navigáciu priamo pred vínarstvo či vínnu pivnicu. No skôr ako vyrazíte si môžete pozrieť fotogalériu každej vínnej pivnice. Takže si môžete vybrať to, čo Vám najviac vyhovuje priamo z pohodlia domova.

Chcete sa zúčastniť aj nejakého vinárskeho podujatia? Rôzne podujatia predsa v poriadnej aplikácii nemôžu chýbať. Podujatia patria predsa k dôležitej súčasti niektorých vinárov.

No a aby toho nebolo málo, WineryApp Vám ponúka aj reštaurácie s tradičnými jedlami a dobrým vínom, či dokonca ubytovaním v blízkosti vinárstiev resp. vinárskych podujatí.

WineryApp

O tejto aplikácii už písali viacerí – napr. Nový čas, časopis pre vinárov “vinotéka” a ďalší. Pokiaľ ste vinári vy a radi by ste sa aj vy nachádzali v tejto aplikácii, môžete tak spraviť na okostuj.sk. 

 

Tak a teraz už Vám nič nebráni objaviť čaro vína.

 

 

Malý dodatok k aplikácii WineryApp

Už po nainštalovani nás môže zaujať jednoduché, no príjemné logo. Po spustenií aplikácie sa nedá nevšimnúť si trošku ťažšie čitateľný text na niektroých podkladových obrázkoch. To je možno jediné mínus v celej aplikácii. Naopak plusom je to, že hneď na začiatku máme zoznam vinárstiev a hneď aj zobrazenú ich vzdialenosť od nás. Posunutím obrazovky vpravo, sa nám zobrazia rôzne kategórie ako napr. mapa, vinári alebo rôzne podujatia (aj v tejto chvíli ich tam pár môžete nájsť). No a naopak posunutím obrazovky doľava, môžete vyhľadať vinárstva podľa regiónu. Nechýba ani vyhľadávanie. Keď to zhrniem, aplikácia je jednoduchá a prehľadná. Svojich používateľov si určite nájde. Koniec koncov, už ich má vyše 4000 – a niet divu. Čo poviete vy? Budete ďalším?

 

Aplikáciu WineryApp nájdete bezplatne na GooglePlay.

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 216468x
Priemerná čítanosť článkov: 3231x

Autor blogu

Kategórie