Založ si blog

Autoškola SK – nauč sa zo tvojho smartfónu

Autoškola app

Dnes som sa rozhodol podeliť s vami o jednu užitočnú aplikáciu, ktorá mne veľmi pomohla pri kurze na vodičák. Aplikácia Autoškola mi umožnila pripravovať sa na testy, aj keď som mal minimum času. Efektívne som tak mohol využiť čas, ktorý som strávil cestou autobusom do práce alebo sedením na nudných hodinách v škole.

Čo Autoškola SK ponúka?

Všetkých 35 testov, ktoré sú potrebné pre zvládnutie kurzu skupín A,B a všetkých 24 testov, ktoré sú potrebné pre skupiny C,D a T máte vďaka tejto aplikácii na jednom mieste. Najlepšie na tom je to, že testy sú na konci vyhodnotené a tiež Vám appka zvýrazní odpovede, kde ste urobili chybu a zároveň poukáže na správnu odpoveď. Ušetrilo mi to veľa času a zároveň to bolo pre mňa veľmi pohodlné riešenie ako sa učiť testy.

Ostatné možnosti a prostredie aplikácie Vám radšej ukážem cez obrázky, lebo podľa mňa je to príjemnejšie ako čítať dlhé články.. Ako sami vidíte, aplikácia je po funkčnej stránke veľmi vydarená.

Autoškola app

Prajem všetkým tým čo čítajú tento článok a majú pred sebou testy na vodičák, veľa šťastia! Budem rád, keď sa nám potom pochválite ako ste dopadli a či Vám aplikácia pomohla.

Funkčnosť

Logika používania

– 

Dizajn

Testy na rok 2015

(popravde ale neočakávam nejakú obrovskú zmenu pre rok 2016)

Viac app najdete na apliblog.sk

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215512x
Priemerná čítanosť článkov: 3217x

Autor blogu

Kategórie