Založ si blog

Turistika a Slovenský raj – aplikácia, ktorá ťa nenechá v štichu

Slovensky raj

 

Boli ste už niekedy na turistike v Slovenskom Raji? Zablúdili ste už niekedy? Áno aj Slovenský raj je miesto kde sa to dá.

Poznáte to keď idete s rodinou a každý je odborník na čítanie mapy.

Pretože sme tak skvelo čítali mapu, turistika v Slovenskom raji sa z 8 hodinovej prechádzky zmenila na 12 hod pochod .(Veď zelená a modrá farba sú podstate rovnaké. Aj keď prvý krát sme zablúdili preto, že sme využili skratku)

Samozrejme ďalší deň ako dieťa modernej doby som si to vyriešil veľmi jednoducho.

Chcete vedieť ako som dokázal, že sme pri turistike v Slovenskom raji už nezablúdili?

Jednoducho som začal používať aplikáciu V raji a prebral som vládu nad mapou.

Aplikácia obsahuje všetko čo taký turista v Slovenskom raji potrebuje, veď v aplikácii nájdete funkcionality ako:

• Moja poloha a mapy
Chorvatsko
Obsahuje mapové podklady s vašou GPS polohou. Tiež aj možnosť vybratia máp, aktivít a atrakcií podľa sezóny (leto/ zima). Aj kreslená mapa a turistický sprievodca sú rozdelené podľa sezón.

• Ubytovanie a gastronómia

• Špeciality regiónu

Nájdete tu rozdelenie atrakcií podľa sezón aby ste si stále vedeli nájsť to svoje. Skvelé sú aj sprievodné informácie ako kontakty cena vstupov a popis trás.

• Leto/Zima

Rozdelenie podľa sezón aby ste ešte rýchlejšie vedeli nájsť atrakciu, ktorá Vám ešte viac spríjemnia návštevu Slovenského raja. Ku každej atrakcii nájdete popis, ako napríklad presnú polohu, cenu, kontakt a podobne.

• Kalendár podujatí

• Turistické centrá

• Doprava

Môžete si tu stiahnuť jednotlivé paragóny rôznych autobusových liniek.

• Projekty

aplikácia slovenský raj

 

Funkčnosť, Dizajn, Logika používania aplikácie V raji

Funkčnosti nemám čo vytknúť. Aplikácia mi nepadala ani nesekala. Čo mi ale vadilo je logika používania – strašný chaos. Jednoducho mne ako používateľovi, by sa viac páčilo keby sa Špeciality regiónu zlúčili do kategórií leto a zima – bolo by to prehľadnejšie.

Vyhľadávanie spojov mi príde trocha zastarané, pohodlnejšie by bolo keby tam bol implementovaný cp.atlas. Keď som potreboval cestovný poriadok aj tak som musel zapnúť internet aby som ho mohol stiahnuť.

Dizajn – sto ľudí sto chutí. Aj keď na blogu firmy Goodrequest poukázali na to, ako je táto aplikácia po dizajnovej stránke zlá. V istých bodoch s nimi súhlasím, určitými nie. Celkom sranda je keď si uvedomíme ako nejakú aplikáciu vidia  programátori a ako ju vidíme my, bežní používatelia ..

 

Záver 

Aplikácia mi príde zaujímavá. Určite pomôže pri turistike v Slovenskom raji. Má svoje muchy ale ani ja nie som dokonalý . Určite je nápomocná aspoň pri navigácii a pri nájdení zaujímavých možností vyžitia v Slovenskom raji.

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB alebo ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj si nás na našom FB profile. Samozrejme je to len na Vás či chcete byť stále v obraze.

 

Stiahnuť aplikáciu                                              Viac aplikácií

 

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Takmer 100 dronov a rakiet. Masívny ruský útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 10:02

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215483x
Priemerná čítanosť článkov: 3216x

Autor blogu

Kategórie