Založ si blog

Podnikáš a chceš vedieť ako šetriť čas?

ako šetriť čas

Kladiete si otázku ako šetriť čas? Ako využiť moderné technológie tak, aby pracovali pre Vás a ušetrili Vám čas?

Ak chcete vedieť ako ušetriť svoj čas pomocou mobilných aplikácií, čítajte článok ďalej. Ak nie, možno sa Vám bude páčiť aplikácia o speváčke Tine

Pravidelne si kladiem otázku: ako viem ušetriť čas? Ja som ten typ, ktorý odkladá veci až na poslednú chvíľu. Keď mám na niečo mesiac, viem sa s vami staviť, že to spravím posledný deň. (Áno občas nespím a pracujem aj 16 hod)

3 aplikácie, ktoré mne a Matúšovi ušetria denne aj 30 minút – potom ten čas viem využiť efektívnejšie

miniFAKTÚRA

minifaktúra môže šetriť časAko sám názov napovedá, aplikácia Vám pomôže vytvoriť a spravovať faktúry. Je to jednoduché a elegantné riešenie. Keď som vytváral faktúry pre mamu cez Word (cca 2 roky dozadu), trvalo mi to cca 30 min, teraz to trvá cca 2 min. Poriadne ušetrenie nie? Čo robíte keď máte 28 minút voľna?

Podeľte sa s nami do komentárov, ako radi trávite voľný čas.

Viac o aplikácii si prečítajte TU

 

CP.skratka – Cestovné poriadky

Túto aplikáciu využívam denne. Pomáha mi, aby som načas stihol MHD. Nič ma nedokáže viac naštvať ako to, keď nestihnem MHD o 5 min a kvôli tým pár minútam prídem aj o hodinu svojho času.

Viac o aplikácii si prečítajte TU

Weblytics – Analýza Webu

Skvelá aplikácia. Využívame ju na to, aby sme mali náš web pod kontrolou. Cez aplikáciu si môžete pozrieť veci ako Alexa rank, Reach rank, Page views rank a kopu ďalších ukazovateľov.

Viac o aplikácii si prečítajte TU

analýza webu šetrí čas

 

Záver:

Kládli ste si na začiatku otázku ako ušetriť čas? Dúfam, že som Vám aspoň z časti ukázal ako ušetrím denne pár minút ja. Veď minúta k minúte a hneď je dosť času na pozretie si dobrého filmu alebo dosť času ísť s kamarátmi von.

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215500x
Priemerná čítanosť článkov: 3216x

Autor blogu

Kategórie