Založ si blog

Apps RULEZZ 2016 – Predveď svoju app a vyhraj

Apps Rulezz

 

Máme tu 6. ročník národnej súťaže Apps RULEZZ 2016. Ak si vývojár a chceš sa zrovnať s ostatnými vývojármi, nastal pre teba ten pravý čas. Môžeš odhaliť svoju TOP aplikáciu a ukázať čo je v tebe.

 

Hlavné kategórie aplikácií:

1. Brandované

(Aplikácie vytvorené pre priamu alebo nepriamu podporu konkrétnej značky, vrátane aplikácií vytvorených subjektami pre podporu vlastnej značky.)

2. Nebrandované

(Aplikácie vytvorené pre používateľov bez príslušnosti k značke.)

3. Hry

(Aplikácie vytvorené pre užívateľov bez príslušnosti k značke, s výraznou prevahou herných prvkov. Tieto aplikácie sú spravidla zaradené medzi “Hry” aj vo svojich domovských “app storoch”.)

 

 I. aplikácie určené pre smartfóny

II. aplikácie určené pre tablety

III. aplikácie určené pre smart TV a prenosné zariadenia – gadgets (napr. smart hodinky, náramky, smart glass (napr Google Glass) a iné.)

Súťažné kategórie A/B/C sa kombinujú podľa použitého zariadenia s kategóriami I., II. a III.

Ocenenia sú zo 6 kategórií a v každej je udelené 1. 2. 3. miesto. Len jeden však môže vyhrať hlavnú cenu App Prix.

 

apps rulezz 2016

Zviditelni seba či svoje aplikácie

Perfektná príležitosť ako zviditeľniť seba či svoje aplikácie. Je super, že aj na našom malom Slovensku, sa nájdu usporiadavatelia súťaží ako Apps RULEZZ, Blogerroka atď. Sú to príjemné možnosti zviditeľniť sa, prípadne je to slušná dávka motivácie či výzvy ako byť ešte lepším. Netreba sa porovnávať len so susedom, ak sa môžete porovnávať s tými najlepšími. Práve to Vás môže posunúť na inú úroveň vo Vašej práci.

 

Kedy sa uskutoční Apps RULEZZ 2016?

Registrovať svoje app môžeš už teraz na apps.rulezz.sk do 5.6.2016.

Vyhodnotenie bude 8.6.2016.

Zverejnenie short listu a výsledkov 15.6.2016.

 

Autorom aplikácií držíme v súťaži Apps Rulezz palce. Výsledky tých naj aplikácií Vám prinesieme aj my. Sledujte nás aj na našom FB a už si nič nenechajte ujsť.

 

Aplikácie pre tvoj smartfón

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215478x
Priemerná čítanosť článkov: 3216x

Autor blogu

Kategórie