Založ si blog

Hiwe chat aplikácia prichádza na Slovensko

chat hiwe

 

chatChat aplikácia Hiwe od našich českých bratov vývojárov. Možno aj vy ste zažili ten moment, keď ste presedeli hodiny pri pokeci. Niektorým to možno vydržalo ešte do dnes. Pri zamyslení a vrátení sa v myšlienkach do tej doby, nechýba Vám to keď ste spoznávali množstvo skvelých ľudí cez chat? Ak áno, tak si určite skúste aplikáciu Hiwe.

Čo nám Hiwe prináša?

Ide o veľmi jednoduchú chat aplikáciu. Možno to trošku budem prirovnávať k pokecu – pre jednoduhšie vysvetlenie.

Po spustení aplikácie Hiwe sa veľmi rýchlo a jednoducho zaregistrujete. Máte možnosť vytvárať Mema, niečo ako miestnosti na pokeci. Každé Memo má vlastné foto, tému a lokalizáciu. V Meme je možnosť písať verejne na plochu.

Samozrejme máte možnosť aj súkromného chatu, kde s poslednou aktualizáciou pribudla možnosť blokovania ľudí v prípade otravovania. Chat tiež umožňuje posielanie fotiek z galérie.

Hiwe neposkytuje žiadne možnosti ako “Like” či “Follow”, ktoré sú v dnešnej dobe tak populárne. Poskytuje jedinú metriku – intenzitu chatovania a to v oblasti Memu. Takže jednoducho zistíte, ktorý Mem je ako aktívny.

Ešte viac o Hiwe

Na otázku či to na Hiwe žije, môžem odpovedať áno. Na Hiwe si určite budete mať s kým pokecať. Veková kategória je prevažne asi 14- 18 rokov. Keďže ide o českú aplikáciu, tak najskôr natrafíte na čechov. V súčasnosti je cieľom Hiwe dostať sa aj na Slovensko a aktivita by mala ešte pribudnúť.

chat cz

Čo aplikácii Hiwe chýba

  1. Pri otvorenom chat okne nezobrazí novú správu od niekoho ďalšieho, takže zakaždým sa musíte vrátiť späť a správy skontrolovať.
  2. Nezobrazuje či je Váš priateľ online
  3. Nezobrazuje čas doručenia správy

Či to sú nedostatky alebo to má svoje čaro, na to si už musíte odpovedať sami. Aplikácia funguje bez problémov a ďalším plusom je tiež prehľadnosť.

 

Aký mate názor na spoznávanie ľudí cez internet? O svoju skúsenost sa môžete podeliť v komentoch 🙂

 

Aplikáciu Hiwe nájdete zdarma na App Store a Google Play

 

 

Ak sa ti páči tento článok, zdieľaj ho na svojom FB, prípadne ak chceš vedieť najnovšie novinky z SK/CZ aplikácii, pridaj s k nám na FB profile. Samozrejme je to len na Vás, či chcete byť stále v obraze.

 

Aplikáciu môžeš stiahnuť tu             Viac aplikácií nájdeš na apliblog.sk

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 216475x
Priemerná čítanosť článkov: 3231x

Autor blogu

Kategórie