Založ si blog

Olympiáda Rio 2016 app – Buď v obraze

olympiáda rio 2016

Dnes o polnoci sa nám to všetko začne. Olympiáda a s ňou týždne plné športu. Nechceli sme chýbať ani pri tejto príležitosti a zároveň vám priniesť užitočnú aplikáciu. Pokiaľ ste fanúšik športu, tak dnešnú app určite oceníte.

Dosť bolo rečí, poďme sa na ňu rovno pozrieť.

Olympiáda RIO 2016 app

Rio 2016 je oficiálna aplikácia olympijských hier. V aplikácií najdete všetko potrebné aj nepotrebné aby ste mali čo najlepší prehľad o priebehu celých hier. V aplikácii síce nenájdete slovenský jazyk, no je dostatočne prehľadná na to, aby sa v nej každy rýchlo zorientoval.

Aplikácia sa automaticky nastaví na Vaše časové pásmo. Hneď na začiatku si môžete vybrať, ktoré športy chcete sledovať a pridáte si ich do obľúbených. Ak by ste na nejaký šport zabudli, nevadí, môžete si ho pridať aj dodatočne kedykoľvek.

Olympiáda šport

Malým mínusom pre niekoho môže byť to, že do obľúbených si môžete pridať len jeden štát. Takže pri kolonke medajly nemôžete porovnáť ako sa darí napr našim susedom z Českej republiky. No o domácich výsledkoch budete mať dostatočný prehľad.

Olympiáda medajly

Ďalšou funkciou je NEWS, kde môžete mať ešte lepší prehľad o celej olympiáde. V tomto prípade je však už potrebá znalosť angličtiny aspoň na priemernej úrovni.

Olympiáda novinky

Mapka v aplikácií Vám umožní pozrieť, v ktorej časti Ria alebo na ktorých štadiónoch olympiáda prebieha.

S aplikáciou Rio 2016 Vám prajeme krásne prežitú športovú udalosť roka s maximálnou spokojnosťou. 🙂

Olympiáda – Rio 2016 app je  voľne dostupná pre iOS, Android aj Windows Phone.

 

V prípade, že sa Vám aplikácia zapáčila, neváhajte lajknúť či zdieľať tento článok, čím vyjadríte podporu tomuto mladému slovenskému vývojarovi. Ak chceš mať prehľad o aplikáciách pre tvoj smartfón či tablet, pridaj sa k nám na náš FB page a už ti nič neujde.

 

 

Stiahni aplikáciu                              Viac aplikácii na Apliblog.sk

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 215439x
Priemerná čítanosť článkov: 3216x

Autor blogu

Kategórie