Založ si blog

MapFactor GPS Navigácia – 8 užitočných vylepšení v novej verzii 2. 2

gps navigácia

 

MapFactor GPS navigácia u nás na Apliblog.sk prekonala 10 000 čítaní a 500 stiahnutí. Tentokrát Vám prinášame najnovšiu aktualizáciu mapFactor Navigator 2.2, najlepšie hodnotenej offline navigácie pre telefóny a tablety s Android OS. Čo nová aktualizácia 2.2 prináša?

1. Alternatívne trasy pre všetky druhy trás

Alternatívne trasy, které sú jednou z prémiových funkcií predstavených v predchadzajúcej verzii 2.1, boli ďalej rozšírené. K najrýchlejším alternativnym trasám pribudli tiež alternativnívne varianty pre najkratšie a najlacnejšie trasy.

 

nav_2-2_alt_trasy_cz_fastest_port_tel

2. Nové rozvrhnutie menu Nastavenia

Menu Nastavenie má vo verzii 2.2 nové rozvrhnutie. Nové menu je pre jednoduhšiu a rýchlejšiu orientáciu a prácu s nastavením Navigatora usporiadané do 8 podskupín:

 

nav_2-2_settings_cz_port_tel-2

  • Profil vozidla
  • Navigácia
  • Jazyk a miestne nastavenie
  • Prispôsobenie mapy
  • Správa máp
  • Orientácia
  • Pokročilé
  • Príspevok

3. Nové nastavitelné nástroje v mape

Nové nastavitelné nástroje v mape iste ocení mnoho užívateľov. Nástrojová lišta sa po poklepaní zobrazí dole na obrazovke a užívateľ si môže zvoliť z desiatich údajov tie, ktoré chce zobrazovať a prispôsobiť si tak lištu svojim potrebám. Stačí na dlhšiu chvíľu podržať jedno z tlačítiek nástrojov a užívateľovi sa otvorí panel s ponúkanými variantami.

nav_2-2_map_toolbar_cz_port_tel-2

  • Pridať obľúbené
  • Nočný mód
  • Cieľ
  • Prejazdný bod
  • Editovať úsek
  • Zdieľať polohu
  • Hľadať najbližších
  • Info
  • Štart
  • Naviguj

 

 4. Volitelná farba navigačnej šipky

Ak využívate hardwarové kreslené mapy, môžete si v Nastavení/Prispôsobiť mapy/farby trás zmeniť farbu GPS šípky na akúkoľvek inú farbu, ktorá vám bude viac vyhovovať.

navigator_2-2_navigation_3d_port_tel

 

5. Vlastná úroveň hlasitosti pre zvuky Navigatora

Novinkou Navigatora 2.2. je tiež pokročilé nastavenie pre zvukový výstup. Teraz si môžete pre Navigator zvoliť vlastný kanál a odlišnú úroveň hlasitosti.

6. Informácie o zaraďovaní do jazdných pruhov

Informácie o zaradenie do jazdných pruhov boli v novej verzii presunuté na obrazovke hore a vzhľadovo vylepšené. Teraz sú šípky väčšie a lepšie viditeľné, aby ste lepše poznali, do kterého jazdného pruhu sa máte zaradiť.

navigator_2-2_navigation_3d_lane_assistant_praha_2_port_tel

 

 7. GPS navigácia obsahuje Vylepšený Head Up Display

Funkcia Head Up Display, která zobrazuje navigačnú informáciu počas riadenia v noci na čelnom skle vozidla, bola vylepšená a viditeľnosť inštrukcií na skle sa tak zvýšila.

hud_-_nahled_zrcadlo_landscape

 

8. Vyberte si, ktoré POI (body záujmu) chcete zobrazovať na mape

V Nastavení/Prispôsobenie mapy/Typy POI si môžete vybrať, ktoré z typov POI (bodov záujmu) sa v mape majú zobrazovať. Zatiaľ čo pred tým bolo možné vypnúť len zobrazovanie určitej skupiny POI, teraz môžete vypínať zobrazovanie jednotlivých druhov POI samostatne.

 

nav_2-2_poi_cz_port_tel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzia 2.2 aplikácia MapFactor Navigator tiež prináša vylepšené Bluetooth audio, veľa zdokonalení a opráv v hardwarovom kreslení mapy a ďalšie vylepšenie stability.

 

Túto obľubenú GPS navigáciu – MapFactor Navigátor nájdete zdarma na Google Play a Windows Store.

 

Ak chceš mať prehľad o aplikáciách pre tvoj smartfón či tablet, pridaj sa k nám na náš FB page a už ti nič neujde.

 

 

Stiahnuť navigáciu                                       Viac aplikácií na Apliblog.sk

Nastáva nová generácia aplikácií? Progresívne webové aplikácie. O čo ide?

30.08.2017

Aplikácie využíva čím ďalej tým viac ľudí. Aplikácie nám vedia byť vo veľa prípadoch veľmi nápomocné. V dobe inteligentných telefónov to bez aplikácií už ani nie je možné. Asi je celkom ťažké si predstaviť niečo, čo by mohlo „nahradiť“ mobilné aplikácie. No nastal ten čas a Google prináša niečo nové. Ale pozor – nie na prvý pohľad. Na trh [...]

Tvoj domáci miláčik môže byť odteraz v bezpečí

07.08.2017

Táto aplikácia zaujme každého milovníka zvierat a hlavne ak ide o ich bezpečnosť. Strata psa – to zrejme zabolí každého a hlavne, ak ho beriete ako člena rodiny. Čo nasleduje potom aby ste ho našli to si vie zrejme každý predstaviť. V takejto situácii ostáva len dúfať, že sa niekto ozve s tým, že jeho miláčika našiel. Vďaka dnešnej modernej dobe (ak ju viete [...]

Zdravé Smoothie recepty teraz v aplikácii zadarmo

25.07.2017

Kto by nepoznal hit posledných rokov – smoothies. Trend, ktorému sa nejde vyhnúť a ktorý doslova obletel celý svet. Postupne sa tieto zdravé nápoje dostávajú aj do srdca Slovákov. Tento a minulý rok zaplavili kníhkupectvá knihy, ktoré ponúkaju ľahké aj náročnejšie recepty a môžete si ich zabezpečiť za cca 10 eur. Bola teda len otázka času, kedy sa na trhu [...]

Vetroň v Prievidzi

V Martine mal spadnúť vetroň, smerujú tam záchranári

04.05.2024 19:53

Na sociálnej sieti o tom informovali z operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

SHMÚ vydal výstrahu pred búrkami s krúpami v troch okresoch

04.05.2024 18:48

Búrky môžu byť spojené s prudkým lejakom s intenzitou 20 až 30 milimetrov zrážok počas 30 minút. Nárazy vetra môžu dosahovať 65 až 85 kilometrov za hodinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 217221x
Priemerná čítanosť článkov: 3242x

Autor blogu

Kategórie